چالش اقتصادی غلبه بر فقر

به گزارش کوجورجیا، وزیر اقتصاد گرجستان اعلام کرد که بزرگترین چالش اقتصادی کشور غلبه بر فقر می باشد. آمار نشان می دهد که حدود ۸۰۰ هزار نفر در کشور گرجستان در فقر زندگی می کنند.

ناتیا تورناوا، وزیر اقتصاد و توسعه پایدار گرجستان در مصاحبه خود با برنامه تلویزیونی “۳۶۰ درجه” در Palitra News اعلام کرد که هم اکنون بزرگترین چالش ما غلبه بر فقر است. وی همچنین اظهار داشت که طبق برآورده های مختلف، تعداد افرادی که در فقر زندگی می کنند بالغ بر ۸۰۰ هزار نفر می باشد. وزیر اقتصاد گرجستان به وضوح از برنامه کاهش فقر و کمک به افراد کم درآمد خبر داد و آن را یک چالش بزرگ خواند.

چالش اقتصادی غلبه بر فقر

چالش اقتصادی غلبه بر فقر در کشور گرجستان

ناتیا تورناوا، وزیر اقتصاد و توسعه پایدار گرجستان گفت که غلبه بر مشکل فقر برای دولت  بسیار حائز اهمیت است و این چالش جزوی از “رویای گرجستان” می باشد. در ادامه بخشی از سخنان وزیر اقتصاد را درباره این چالش و برنامه مشاهده خواهید کرد؛

بزرگترین چالش اقتصادی کشور گرجستان این است که بر فقر غلبه کند و آن را از بین ببرد. هم اکنون آن دسته از افرادی که در فقر به سر می برند، بیش از ۸۰۰ هزار نفر می باشند. این افراد از استانداردهای مناسب برای زندگی و مسکن برخوردار نیستند و حل این مشکل برای هر دولتی، خصوصا برای دولت گرجستان، یک چالش بزرگ است.

تمامی برنامه هایی که برای غلبه بر این مشکل در نظر گرفته ایم را اجرایی خواهیم کرد، زیرا جهت گیری اجتماعی یکی از اولویت های اصلی در استراتژی دولت ما می باشد.

برنامه و چالش اقتصادی گرجستان در آینده

وزیر اقتصاد و توسعه پایدار گرجستان(ناتیا تورناوا)، در مصاحبه تلویزیونی اعلام کرد که رشد اقتصادی یکی از راهکارهایی است که به کشور گرجستان در امر غلبه بر فقر کمک خواهد کرد. وی همچنین اشاره کرد که کشور گرجستان از سریعترین رشد تولید ناخالص داخلی در منطقه برخوردار است.

سخنان وزیر اقتصاد گرجستان درباره برنامه اقتصادی کشور؛

افزایش شدت و شتاب رشد اقتصادی بهترین راه برای تسریع غلبه بر فقر در کشور گرجستان هستند. اما من می گویم که کشور ما دارای رشد اقتصادی بسیار پویا است و البته این ارزیابی یا دیدگاه شخصی من نیست، بلکه این مسئله توسط سازمان های بین المللی اثبات شده است.

اگر نگاهی کلی به منطقه بیاندازید، خواهید فهمید که رشد تولید ناخالصی داخلی کشور ما در مقایسه با کشورهای همسایه، دوبرابر است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *